Transport til Pigna

Sådan Kommer i til Casa Pigna - Secondo

Med egen bil er der fra København ca. 1750 km til Pigna og turen tager ca. 18 timer, hvis der ikke holdes for mange pauser, og køerne på motorvejene i Tyskland og Italien ikke driller. Husk at i skal købe Vignett til både Østrig og Schweiz. Der er også betalingsveje i Italien😥 så der skal påregnes udgifter til færge og vejafgifter på ialt ca. 1000 dkk hver vej.

Fra København kører man via Rødby, Hamburg, Hannover, Kassel, Würtsburg, Memmingen, Bregenz, Lindau, Chur, San Bernadino passet, Lugano, Milano, Genova, Ventimiglia og derfra 18 km ind i landet til Pigna. Det anbefales at tage en overnatning omkring Rothenburg o.d. Tauber i Sydtyskland (det er ca. halvvejs).

Fly til Nice

Den letteste måde at komme til Pigna på, er at flyve til Nice. Det er flere selskaber der flyver fra København til Nice, bl.a. Norwegian, KLM og SAS. Priserne svinger meget, så undersøg de enkelte selskaber, og find det der passer dig bedst. I Nice lufthavn kan man vælge at leje en bil - det koster fra 2.000 dkk pr. uge. Fra Nice Airport er der ca 80 km. til Pigna, alternativt Kan man tage lufthavnsbussen til Nice Banegård og derfra tage toget til Ventimiglia eller man kan man tage toget fra Lufthavnen i Nice (Sct. Augustin, Nice) til Ventimiglia - sidste afgang omkring kl. 22.00 - og så bussen de sidste 18 km. op til Pigna. Sidste bus fra Ventimiglia kører omkring kl. 18.00 og en TAXA koster ca 400 dkk.😠

Se togplan på WWW.bahn.de

Øvrige lufthavne

Det er også muligt at flyve med lavprisselskaber til Milano, Pisa og Genova, og så tage et tog til Ventimiglia eller leje en bil fra lufthavnen.

Sådan finder I CasaPigna, når I er kommet til Pigna

I skal være opmærksomme på, at man ikke kan køre til døren, for det er en middelalderby med snævre gyder.

 Det er nemmest at finde hen til huset, hvis I starter ved Sul Ponte/Bed & Pizza. Der er gode parkeringsmuligheder ned til højre efter Sul Ponte ved sportspladsen, eller til venstre lige før banken. Bussen holder holder imellem banken og Sul Ponte.
Herfra går man ca 50 meter ad den vej I kom til byen - forbi Sul Ponte (Bed & Pizza). Her ser I broen ('ponte' på italiensk) til venstre, I går til højre op af trappen ad Via Ponte og følger denne ca. 100 meter, til I har Via Casai på højre hånd. Så er det bare at stige op ad trapperne og følge vejen, til I finder nr. 15 inde under en af buerne. Nøglen er i nøgleboksen 2 meter til højre for indgangsdøren.

Senere vil I så finde ud af, at der er andre veje, der fører til huset.

Bus

i dagtimerne går der bus fra Pigna til Ventimiglia ca. hver time, men check den aktuelle køreplan. 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

29.06 | 11:48

Hej!
Lejligh. er ledig i uge 27 og 28. Vi lejer ikke ud på dagsbasis, men hvis det er 5-6 dage i en uge så ok. Billeder under Pigna derefter Lejlighed Secondo.

...
28.06 | 07:46

Hej, er jeres lejlighed ledig i uge 27, 28 eller 29? Og kan man kun booke en hel uge ad gangen?

Jeg kan ikke rigtig finde billeder af selve lejligheden.
Maria

...
29.04 | 13:43

Hej! Du har tidligere spurgt på muligheder for 2019. Der er kommet to ledige uger i denne sommer. Nemlig uge 26 og 27. Ring 61792411 ved interesse.

...
08.11 | 16:24

Send en mail med den ønskede periode, men uge 26, 27, 28, 29 og 30 er besat på nuværende tidspunkt.

...
Du kan lide denne side